Smaragd tuja

Smaragd Tuják minden méretben az ön igényeit kielégítve

Smaragd tuja

Smaragd Tuja

Növényeink 100%-ban Magyarországon neveltek és garanciát vállalunk rá

Áraink:

Rendelés minimum 15 darabtól 

Smaragd tuja méretek és árak:

60/80 - 5.200Ft 

100/130 - 9.300Ft 

120/150 - 11.500Ft 

100db vásárlása esetén 10% kedvezmény és ingyenes szállítás

Kedves Ügyfelünk,

Örülünk hogy felkereste a Smaragd tujával kapcsolatos oldalunkat, kérjük pár mondatban engedje meg hogy bemutassuk ezt a gyönyörű növényt.

A Smaragd tuja tulajdonságai napos vagy félárnyékos helyre ültessük ha tápanyagbanszegény a föld,adjunk alá szerves vagy műtrágyát talajban nem válogat, de agyagos talajban gyorsabban nő talaj ph ne haladja meg a 8-at, tehát savas vagy enyhén lúgos legyen, 5-6 Ph ideális ha száraz a talajunk, jót tesz, ha kéreggel takarjuk, hogy a nedvesség megmaradjon a talajban nagyon szeles prérit nem nagyon szereti nagyon száraz nyarakon szereti a töve öntözését

Smaragdtuja - Thuja occidentalis Smaragd  6 méter magasra is megnő. Színe smaragdzöld, és ezt a színt télen is megtartja. Tömött, tömör, kúp alakú, csúcsosodó a vége. Legelterjedtebb sövénynövényünk. Alak: Karcsú,tömött,kúp alakú, hegyesedő csúcsú, 6 méter magasságot is eléri hazánk időjárási körülményei között. Levél: Örökzöld növény, pikkelylevélzete smaragdzöld színű. Származás: Amerika Felhasználása: Kiváló sövénynövény, ültetése 30-60 centiméterenként javasolt. Nyíratlan sövénynek ritkábban is lehet ültetni. Pár év alatt, tökéletesen zárt, smaragdzöld sövényt tudunk varázsolni belőle. Szoliterként ültetve is dekoratív. Tenyészhely: Szereti a napsütéses helyeket. Talajban nem válogatós, jól tűri a szárazságot, de ha szükségszerűen öntözzük,és legalább évente egyszer kap tápanyagot, ezt nagyon meghálálja, és sokkal szebb lesz. Fagyálló, szélálló.  Gondozása: Ha egyáltalán nem metsszük, akkor is mutatós sövényünk lesz, természetes kert és birtokhatárok hozhatók létre. Ha nyírni szeretnénk, május végén és szeptemberben nyírjuk. Amikor még kisebb méretű, ültetés utáni években ha gyommentesen tartjuk, lényegesen gyorsabban növekszik. Karbantartási igénye szinte minimális.

Mi a reakciód?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow